Упутили извињење

Познат бренд који је повезан са случајем тровања у Ријеци

  • Извор: Индекс
  • 07.11.2023. 14:07

Након што су се друштвеним мрежама прошириле поруке о наводном тровању у ријечким кафићима, из полиције су саопштили да је једној особи позлило током конзумације безалкохолног пића, а у ријечкој болници је хоспитализован особа под сумњом на хемијску повреду једњака.

Подсјетимо, друштвеним мрежама се шире бројне поруке у којима се наводи да се наводно неколико особа тешко отровало минералном водом у ријечким угоститељским објектима па им је пружена љекарска медицинска помоћ.

Огласили су се из Кока коле, која се спомињала у порукама, и потврдили да је један случај повезан с њиховим пићем.

Потврђено тровање у Хрватској: Сокови спржили човјеку једњак?

Потврђено тровање у Хрватској: Сокови спржили човјеку једњак?

"Свјесни смо изолованог случаја повезаног с једном стакленом бочицом "Romerquelle Emotion Blueberry Pomegrante 330 ml". Изражавамо нашу дубоку забринутост и надамо се брзом и потпуном опоравку особе укључене у овај случај. У потпуности смо отворени за сарадњу са свим надлежним тијелима", рекли су за Index.

У КБЦ-у Ријека су раније данас потврдили један случај тровања, а исто је потврдила и полиција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм