Mladić iz Kaknja

Prešao više od 600 kilometara, "stojadin" ga nije izdao ni na plus 40 stepeni

  • Извор: Агенције
  • 05.07.2022. 17:03

Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u BiH.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov "stojadin" nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je sjeo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lijepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

Posjetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahtijeva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopšte ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.


Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.