Црна Гора

Сатима трајало спасавање путника које је навигација одвела на неприступачан терен

  • Извор: Телеграф
  • 25.03.2024. 15:08

Права драма одиграла се у околини Бијелог Поља, када је навигација путнике из возила одвела на изузетно неприступачан терен, а у акцији њиховог спасавања морали су да се укључе припадници Службе заштите и спасавања, чија екипа је одмах по дојави изашла на терен.

- Примили смо позив да су се наши суграђани изгубили на тој територији према Ђаловица пећини, и ту им се заглавило возило. Одмах је пошла једна екипа. Терен је био неприступачан за извлачење возила, али су лица доведена до града, а акција је успјешно завршена око 22 часа - рекао је за РИНУ Един Колић командир Службе заштите и спашавања Бијело Поље.

Ово није први случај да навигација одведе путнике на неприступачан терен на територији Бијелог Поља, а ватрогасци су до сада спасили неколико људи, српских и страних држављана.

Иако је навигација поуздан партнер у путовањима, неријетко се дешава да возаче одведе и у нежељеном правцу стога оно што је сигурно јесте да за пут, уколико вам није познат, понекад питате и локално становништво.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: