PU Prijedor

Navigacija ga odvela u neprohodni dio Prosare, pronašli ga nakon nekoliko sati

  • Извор: Агенције
  • 07.08.2023. 07:30

Da su policijski službenici uvijek u službi građana, bez obzira na doba dana, vremenske uslove i okolnosti potvrđuje i nesvakidašnja situacija koja se tri časa iza ponoći desila u neprohodnom dijelu planine Prosara.

Naime, oko 3.40 časova Policijska stanica Kozarska Dubica dobila je prijavu da se na šumskom putu planine Prosara nalazi zaglavljeno vozilo, čijeg je vozača, koji je putovao iz Brčkog, navigacija odvela u navedenom pravcu.

"Vozač koji je bio sam putem telefona je pozivao Operativno dežurstvo Policijske uprave Banjaluka, koja je dalje o svemu obavijestila Policijsku upravu Prijedor. Patrola Policijske stanice Kozarska Dubica odmah je postupila po prijavi i zajedno sa Vatrogasnom jedinicom uputili se na teren, na prostor planine Prosara", potvrdila je to za "RTV KD" portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević.

Mrtav čovjek pronađen u septičkoj jami nakon poplava

Mrtav čovjek pronađen u septičkoj jami nakon poplava

Ona je pojasnila da su policijski službenicu putem telefona ostvarili kontakt sa vozačem, koji zbog činjenice da je noć, nije bio u mogućnosti da predoči tačnu lokaciju.

"Uz konstantnu komunikaciju sa vozačem, pretraga terena trajala je do 7.10 časova kada su vozač i vozilo locirani. Uz pomoć vučnog vozila i opreme vozilo je izvučeno, a vozaču je pružena adekvatna pomoć", navela je portparol Policijske uprave Prijedor.

Policijski službenici u saradnji sa drugim službama i ovaj put su u okviru svojih redovnih aktivnosti, pokazali prije svega hrabrost, spremnost ali i humanost. To potvrđuje i neizmjerna zahvalnost zadovoljnog građanina za pruženu pomoć, navodi "RTV KD".

Istražujući ubistvo muškarca iz BiH, optuženom našli leš u zamrzivaču

Istražujući ubistvo muškarca iz BiH, optuženom našli leš u zamrzivaču


Пратите нас и путем Вибера