Obavezni minići, štikle i šminka

Šokantan oglas za posao zgrozio javnost, ne zna se koji uslov je gori

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 17.07.2022. 17:04

Na društvenim mrežama pojavio se oglas za posao u jednom noćnom klubu u Dalmaciji. Uslovi za posao, namijenjen isključivo djevojkama, zgrozio je javnost.

U oglasu se ističe da bi djevojke trebalo da u klubu naprave "vještačku gužvu" kako bi privukle goste. Od njih se traži i da flertuju sa gostima kako bi ih navele da im plate piće i to minimalno pet pića "jer je to u interesu i kluba i tebe" (piše u oglasu).

Pored toga, ne smiju da piju ono što gost već ima na stolu, jer klub od toga ne zarađuje nego moraju da nagovore gosta da im kupi drugo piće.

Radno vrijeme je od 22 do tri sata, sedam dana u nedjelji, satnica je 40 kuna, a rad se obavlja na osnovu studentskog ugovora.

Određena su i brojna pravila za oblačenje pa su minići, topovi, štikle i kompletna šminka obavezni. Nema grupnih odlazaka u toalet i boravka tamo, nema sjedenja, nema korišćenja mobilnih telefona u privatne svrhe, navodi se u oglasu, piše "Večernji hr".

Tu su i šokantna uputstva za fotografisanje i snimanje u klubu. Djevojkama se naređuje da dok slikaju, "moraju da uvuku stomak unutra, grudi isture van, leđa drže ravna, ruku na kuk". Naređuje im je i da fotografišu cijelu figuru, kao i da nakon fotografisanja sve to pošalju u grupu kako bi slike bile obrađene u fotošopu, a ukoliko fotografije ne izgledaju kako treba, smatra se da "dio posla nije dobro odrađen".

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)