Kosovo i Metohija

Tači: Uskoro će biti izneseni "opipljivi" rezultati o ubistvu Ivanovića

  • 19.07.2018. 20:08

Predsjednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će prištinske vlasti u bliskoj budućnosti iznijeti opipljive rezultate istrage ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, tvrdeći da će to "izazvati glavobolju mnogima i na Kosovu i u Beogradu".

"Prošlo je šest mjeseci od ubistva Olivera Ivanovića. Zabrinjavajuće je što ubice Olivera Ivanovića još nisu identifikovane", rekao je Tači na konferenciji za medije dan po povratku iz Brisela, prenosi Tanjug, pozivajući se na prištinsku RTK i pres kliping Unmika. 

Tači je naveo da prištinske institucije aktivno rade na rasvjetljavanju ovog ubistva sa međunarodnim vlastima. 

"One su imale kontakte i sa srpskim vlastima. Ovlašćenja su podijeljena. Kosovske institucije će u bliskoj budućnosti iznijeti opipljive rezultate, koji će izazvati glavobolju mnogima, i na Kosovu i u Beogradu", rekao je Tači. 

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici, ali do danas nema informacija o motivima, naručiocima i počiniocima zločina.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.