Bio pijan

Turisti nisu htjeli prodati alkohol pa popio flašicu votke u marketu

  • Извор: Агенције
  • 22.10.2021. 16:02

Zbog dvojice stranaca pod uticajem alkohola, Nijemca i Poljaka, hrvatska policija je intervenisala na području Jazina i Kolovara, javlja 057 portal.

Noćas poslije ponoći na benzinsku stanicu u Ulici Marka Marulića ušao je 56-godišnji Poljak koji je vikao i galamio na osoblje koje mu je pokušalo objasniti kako mu, prema epidemiološkim mjerama, ne mogu prodati alkoholno piće. 

Poljaku to nije dobro sjelo pa je uzeo dvije boce votke i jednu od njih popio. Odveden je u policijske prostorije, gdje je odbio ponuđeno alkotestiranje.

U četvrtak u 6 ujutro u Ulici Bože Peričića 36-godišnji Nijemac je s 2.4 promila vikao i uznemiravao osoblje i goste hotela. Priveden je na Prekršajni odjel Opštinskog suda u Zadru, gdje je prekršajno sankcionisan i pušten na slobodu.

Noćni mir građana narušio je i 33-godišnji muškarac s Bilog briga koji je s 1.21 promila u 3 ujutro glasno puštao muziku. Slijedi mu optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.