Objavljeno na društvenim mrežama

U hrvatskom gradiću skinute beogradske tablice sa šest vozila?

  • Извор: Индекс
  • 24.08.2021. 15:49

Nepoznati počinilac, ili više njih, prošle sedmice je u mjestu Konavle u Hrvatskoj sa šest vozila skinuo beogradske registarske oznake, objavljeno je na Facebook stranici Zavazda Konavle.

"Možda manje vjerovatno, mada nije isključeno da neko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više mjeseci u svojim kućama i apartmanima u ovom dijelu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s beogradskim tablicama u večernjim satima, najvjerovatnije 21. avgusta, ostali su bez jedne registarske tablice. I samo se mogu zapitati zašto i čemu i pomisliti na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obijesnih, ali sam morao podijeliti s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim", objavio je muškarac u grupi Zavazda Konavle.

Takođe, na području Dubrovnika skinute su beogradske registarske oznake s dva vozila, što je prijavljeno policiji, a događaj su potvrdili iz dubrovačke policije. Prijavu u slučaju skinutih tablica u Konavlima nisu zaprimili, piše Index.hr.


  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм