Policija traga za počiniocima

U Kninu išarali auto sa srpskim tablicama: Sprejem ispisali "Za dom"

  • Извор: 24сата.хр
  • 03.08.2022. 17:33

Žena koja je sa mužem iz Australije doputovala u rodni Knin na ljetovanje ostala je u čudu kada je vidjela da su joj na automobilu srpskih registarskih oznaka ispisali poruku "Za dom".

Naime, pozajmili su vozilo beogradskih registracija od brata njenog muža, a vozilo je bilo parkirano pred njenom porodičnom kućom. Baš tu su u srijedu, oko 7.30, zatekli automobil sa išaranim natpisom "Za dom". Sve su prijavili policiji.

- Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla napolje, imala sam šta da vidim. Imam osjećaj da je to svima ovdje najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. vijeku. Policija je napravila zapisnik, ali to je materijalna šteta, to košta - rekla je žena.

- Ili da možda napišemo s druge strane 'Spremni' pa da bude kako treba? Inače se ne bih uopšte uzrujavala, ali ovo mora stati u jednom trenutku, to je glupost. Da ljudi imaju drugog posla, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari - dodaje ona.


Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм