Podgorica

Uhapšen muškarac nakon pljačke pošte

  • Извор: вијести.ме
  • 08.07.2021. 21:36

Podgorička policija uhapsila je danas tridesetpetogodišnjeg D.V. zbog sumnje da je maskiran upao u poslovnicu Pošte Crne Gore u Podgorici i uz prijetnju nožem oteo više od 1.240 evra.

Efikasnom akcijom policije D.B je odmah nakon izvršenog razbojništva lociran i uhapšen, saopšteno je iz Uprave policije.

Centru bezbjednosti Podgorica oko 14.00 časova službenik policije prijavio je da je izvršeno razbojništvo u poslovnici Pošte u Moskovskoj ulici.

"Krivično djelo prijavio je kolega iz Sektora za borbu protiv kriminala koji je odmah reagovao i pratio osumnjičenog", navode iz policije.

Policija je na lokaciji zatekla parkirano vozilo "pežo" nikšićkih registarskih oznaka u kojem se kao suvozač nalazio S.M. /24/, dok je na izlasku iz zgrade na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog policija zadržala osumnjičenog za razbojništvo D.V.

D.V. je nakon razbojništva ušao u ulaz zgrade gdje se presvukao i ostavio predmete kojim je izvršio krivično djelo.

O događaju je, kako se navodi, obaviješten državni tužilac koji je naložio da se D.V. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

(Foto: Vijesti.me)

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм