Zbog pljačke u Nikšiću

U Bileći uhapšen Stojan Albijanić (27)

  • Извор: АТВ
  • 21.10.2021. 09:59

Jedno lice iz Bileće uhapšeno je juče zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Razbojništvo" koje se dogodilo u Nikšiću.

"Policijski službenici policijske stanice Bileća, dana 20.10.2021. godine lišili su slobode lice S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Razbojništvo".

Pripadnici PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice S.A., te tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela Razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću u Crnoj Gori", rečeno je iz PU Trebinje.

Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšen je Stojan Albijanić (27).

Nezvanično saznajemo da pripadnici Policijske uprave Trebinje tragaju za još jednom osobom koja se može dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

Takođe, nezvanično saznajemo da je terenac koji su vozili pljačkaši ukraden na području Republike Srpske.

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je naknadno preminuo.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu i za sada se ne zna koliko su novca odnijeli. Crnogorski mediji prenose da se radi o oko 400.000 evra. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen jutros zbog isplate penzija.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog djela.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)