Hrvatska

Velika akcija policije, priveden i glavni direktor HRT-a

  • 30.06.2021. 09:38

Generalni direktor Hrvatke radio-televiziji /HRT/ Kazimir Bačić priveden je u velikoj akciji policije i USKOK-a u Zagrebu, kao i još nekoliko lica, a tužioci su i u prostorijama Gradske uprave, javili su hrvatski mediji.velika akcija hrvatske policije i USKOK-a.

Generalni direktor Hrvatke radio-televiziji /HRT/ Kazimir Bačić priveden je u velikoj akciji policije i USKOK-a u Zagrebu, kao i još nekoliko lica, a tužioci su i u prostorijama Gradske uprave, javili su hrvatski mediji.

Navodno se radi o sumnji u počinjenje koruptivnih krivičnih djela u vezi sa poslovima bivše zagrebačke Gradske uprave.

Prema nezvaničnim informacijama, privedeni su i Zdravko Krajina /vozač nekadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića, koji je preminuo/, Denis Mohenski, službenica gradske odjeljenja za prostorno uređenje Jelena Čeklić, šefica stručne službe gradonačelnika Andreja Šulentić i Vladimir DŽaja, navode hrvatski mediji.

Iz kancelarije gradonačelnika Zagreba su potvrdili da su službenici tužilaštva i USKOK-a od jutros u prostorijama Gradske uprave.

Kancelarija gradonačelnika Zagreba jutros je saopštila kako su jutros u 6.00 sati službenici tužilaštva i Kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminaliteta /USKOK/ započeli uvide u službenim prostorijama Gradske uprave.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević kratko je poručio da nova Gradska uprava u potpunosti podržava nezavisan rad državnih institucija te kako će se i dalje zalagati za transparentnost rada Uprave, svih gradskih odjeljenja, preduzeća, ustanova i povezanih društava.

Za podne je najavljena konferencija za novinare na kojoj će se obratiti gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.