Pokloničko putovanje 

Vjernici iz Argentine u Cetinjskom manastiru

  • 31.07.2018. 18:09

Grupa vjernika iz eparhije buenosajerske iz Argentine ovih dana boravi u Crnoj Gori i u okviru pokloničkog putovanja obilazi svetinje Srpske pravoslavne crkve, među kojima je i Cetinjski manastir.

Prilikom posjete Cetinjskom manastiru grupu je primio NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je rekao da je velika ljubav iseljenika prema Crnoj Gori, kao i crnogorskih vjernika prema Argentini. 

"Radujemo se da ste danas sa nama na Cetinju da primite blagoslove ovih velikih svetinja", poručio je gostima mitropolit Amfilohije. 

On je rekao da su gosti u Cetinjskom manastiru imali priliku da cjelivaju ruka Svetog Jovana Krstitelja, dio Časnoga krsta na kojem je razapet Gospod i ikonu Bogorodice Filermose, koja se sad nalazi u Muzeju. 
 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм