Опрез

Вода није за купање: Избјегавајте ову популарну плажу у Хрватској

 • 10.07.2024. 16:14

Наставни завод за јавно здравство Сплитско-далматинске жупаније објавио је резултате узорковања мора за купање на плажама на подручју цијеле Хрватске.

Од свих плажа које су биле тестиране, једина оцијењена незадовољавајуће је она у ували Трстеник на којој је посљедњи узорак за тестирање узет у понедјељак, 8. јула. Ријеч је о купалишту гдје се у море улијева и поток Трстеник.

Нова трагедија: Преминула беба - родитељи је повели на језеро, температура била 48 степени!

Нова трагедија: Преминула беба - родитељи је повели на језеро, температура била 48 степени!

Што се других плажа тиче, море је оцијењено добро на девет купалишта, а задовољавајуће на три. На свим осталим плажама у овој жупанији море је добило оцјену изврсно.

Добру оцјену добило је море на двјема плажама у Милни, двјема у Дућама, три у Строжанцу, у Светом Мартину, у Марини те у Трогиру у Трпимировој улици, преноси Слободна Далмација.

Бизарна прича: Са 16 ''трудна'' са деветоркама, а онда шок - лисице, љекар и медији!

Бизарна прича: Са 16 ''трудна'' са деветоркама, а онда шок - лисице, љекар и медији!

Док су задовољавајућу оцјену добиле плаже у Трогиру, Каштел Сућурцу и Каштел Старом.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.