Anto Vrkić

Zatvorenik pobjegao iz zatvora u Hrvatskoj, policija na nogama: Zbrisao dok je nosio kantu za smeće

  • 13.02.2020. 22:16

Hrvatska policija traga za Antom Vrkićem koji je u srijedu, 12. februara pobjegao iz šibenskog zatvora, potvrdilo je danas Ministarstvo pravosuđa.

Zatvorenik je pobjegao je iz kruga zatvora u Šibeniku u 18.10 sati prilikom nošenja kante za smeće iz zatvorske kuhinje u kojoj je radio, otkrivaju u ministarstvu.

Dodaju da je zatvorenika zadarski Opštinski sud osudio na četiri godine i četiri mjeseca zbog teške krađe.

- O bjekstvu zatvorenika obavještena je nadležna policijska stanica i od strane zatvora u Šibeniku raspisana potjernica. U toku je utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bjekstva zatvorenika iz kruga zatvora - saopštilo je Ministarstvo pravosuđa.

Navodno je Vrkić iz zatvora pobjegao preskočivši zid, ali službene potvrde o tome za sad nema.

Ante Vrkić rođen je 1980. godine u Zadru, a prebivalište mu se vodi u Obrovcu. Visok je 185 centimetara, ovalnog lica, crne kose i srednje razvijene tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava i bijele pantalone.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм