ATV

Крижевци

Због ове дјеце сви трљају очи: 4 пара близанаца иду у исти разред

  • Извор: ХРТ
  • 19.11.2023. 09:42

У Крижевцима у Хрватској у једној основној школи постоји разред са чак четири пара близанаца. Иако звучи невјероватно, учитељица успјева да их распозна према најситнијим детаљима, преноси ХРТ.

Како и сама каже један пар близанаца није тешко препознати јер су у питању дечак и девојчица, док су остале само дјевојчице.

- Имамо Јану и Клару, Дуњу и Вита, Јулију и Софију и Ану и Барбару. Како их препознајем? Дуњу и Вита није проблем да разликујем јер су у питању дјечак и дјевојчица - прича учитељица кроз смех.

Ипак, за остале близнакиње има своје мале трикове.

Чудовиште од 200 кг зачепило градску канализацију

Чудовиште од 200 кг зачепило градску канализацију

- Јану и Клару је лако препознати јер нису у потпуности исте. Јулија и Софија су ми четврти пар близанаца. Мама је хтјела да иду баш код нас у разред. Јулија има мало крупнију главицу, а Софија има издужену. Јесам добро рекла? - пита учитељица ипак несигурно.

Дјевојчице потврђују њене ријечи, а учитељица наставља појашњавање својих трикова препознавања близнакиња.

- Анина и Барбарина сестра је сада седми разред и такође је била мој ђак. Ана има мали биљег на челу - показује учитељица на једва видљив траг на Анином лицу.

Учитељица прича да се дешавало и да људи кажу да им се чини да виде дупло.

- Кад смо били на рекреативној настави у музеју једна госпођа је била изненађена, па смо јој појаснили да имамо четири пара близанаца. У граду смо атракција - прича она скроз смијех.

Тенкови, борбени авиони и специјалци улазе у градове

Тенкови, борбени авиони и специјалци улазе у градове

Поред тога што су врло мирни, послушни и преслатки сви близанци су и врло талентовани, те су тако показали и своје пјевачке способности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм