Direktor policije Srpske

Ćulum: Policija je postupila po zakonu VIDEO

  • 26.12.2018. 17:12

Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum istakao je da je policija juče u Banjaluci postupila po zakonu i zakonskim propisima i u skladu sa svojim ovlašćenjima i da nije bilo prekomjerne upotrebe sile.

"Do sada nemamo ni jedne prijave građana, da se neko žalio ili da je donio nalaz da je povrijeđen tokom jučerašnjih dešavanja u Banjaluci", istakao je Darko Ćulum, direktor policije Republike Srpske, gostujući u emisiji "Širom Srpske" ATV-a.

Ćulum je naglasio da je sve juče rađeno po nalogu Tužilaštva i Suda, pa tako i pretres kuće Davora Dragičevića, koji je obavljen po svim zakonom propisanim procedurama.  

Direktor policije Republike Srpske je naglasio i da policija tokom jučerašnjih dešavanja nije tukla narod i da nikada neće tući narod, i da su to sve spinovi. 

Pogledajte gostovanje Darka Ćuluma u emisiji "Širom Srpske":
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм