Prijemi kod zvaničnika RS 

Cvijanović: Dijalog je ključ svega

  • 28.12.2018. 19:21

Naši građani očekuju da svi obavimo svoj zadatak zato moramo da ostanemo ujedinjeni, poručuje to predsjednica Srpske privrednicima i predstavnicima medija. Danas ih je ugostila u Palati i svima se zahvalila na korektnoj saradnji. Nada se da će tako i nastaviti. Baš zato je, poručuje Cvijanovićeva, dijalog ključ svega.

"Znam da se uvjek možemo objediniti oko nekih stvari koje su definitivno zajednički interes i, kad tome realno pristupimo, da možemo doći i do dobrih rješenja. Vjerujem da se možemo uspješno kretati dalje, a teška vremena koja su iza nas su pokazala da ukoliko ima svijesti o uspjehu onda mogu biti postignuti zajednički rezultati," rekla je Cvijanovićeva. 

Kod predsjednice su danas bili i predstavnici vjerskih zajednica, ali i gradonačelnik Banjaluke. Novinare su u Vladi ugostili i premijer i ministri. Radovan Višković obećao je predstavnicima medija da će im Vlada biti na raspolaganju. Za sedmu silu imao je ekskluzivnu informaciju. 

"Kabineti se dogovaraju da moja prva zvanična posjeta bude Srbiji, negdje oko 11. januara, gdje bih se sastao i sa predsjednikom Vučićem i premijerkom Brnabić. Dogovarali smo se da imamo i zajedničku sjednicu Vlada već početkom februara," rekao je Višković.

Premijer poručuje da je saradnja sa Srbijom prioritet i da je o pojedinim projektima već razgovarao sa tamošnjim zvaničnicima. Prije svega, kaže, o hidroenergetskim potencijalima Drine, hidroelektranama Foča i Paunci. Uvjerava da će Vlada Srpske svoj dio posla završiti do zajedničke sjednice. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)