Ugljevik

DNS-u pristupilo 100 novih članova FOTO

  • 03.08.2018. 15:14

Opštinskom odboru /OO/ Demokratskog narodnog saveza /DNS/ u Ugljeviku pristupilo je novih 100 članova, rekao je danas novinarima predsjednik stranke u ovoj opštini Dragiša Vidaković.

"Novi članovi su prepoznali DNS kao odgovornu političku partiju koja nastupa odgovorno prema građanima", rekao je Vidaković. 

On je napomenuo da u Ugljeviku vlada veliko interesovanje građana za ovu političku partiju koja želi da se bori za bolji život u Ugljeviku i Republici Srpskoj. 

"Uvjeren sam da će nakon opštih izbora u Ugljeviku DNS biti pobjednička partija koja će doprinijeti još boljem ukupnom rezultatu naše stranke na republičkom nivou", rekao je Vidaković novinarima. 

Novi član DNS-a u Ugljeviku Milorad Simić rekao je da mladi ljudi u Srpskoj treba mnogo aktivnije da učestvuju u političkom životu i na taj način da daju doprinos društvu. 

"Stranka DNS ukazuje povjerenje ljudima, pruža šansu mladima da svojom energijom, radom i znanjem da doprinos u jačanju Srpske", rekao je Simić. 

Današnjoj dodjeli članskih kartica prisustvovao je veliki broj članova, kao i predsjednik regionalnog odbora DNS-a Diko Cvijetinović i nosilac izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske - Izborna jedinica šest Đorđe Popović.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина