Dvije osobe u Srpskoj prekršile mjeru kućne izolacije

  • 11.04.2020. 15:13

Prema izvještaju Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, u protekla 24 časa mjeru kućne izolacije prekršile su dvije osobe.

Osobe koje nisu ispoštovale mjeru kućne izolacije, a po dostavljenim izvještajima policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i komunalnih policajaca:

  1. Sreto (Danilo) Lakić, Vlasenica
  2. Nenad (Danilo) Nenadić, Brod

Do sada su komunalni policajci iskontrolisali 50.736 osoba za mjere kućne izolacije od čega njih 247 ovu mjeru nije ispoštovalo, saošteno je na stranici koronavirususrpskoj.com.

Komunalni policajci u Republici Srpskoj i policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova do sada su utvrdili da 253 osoba nije ispoštovalo mjeru kućne izolacije.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.