Sjednica Skupštine grada

Formiran Klub odbornika DEMOS-a

  • 26.12.2018. 09:45

Klub odbornika Demokratskog saveza /Demos/ formiran je na današnjoj sjednici Skupštine grada Banjaluka, a čine ga tri odbornika, rekao je Srni jedan od njih Boran Bosančić.

U odbornički klub novoosnovane političke partije, osim Bosančića, ušli su i Dragan Talić i Predrag Vulin, a za šefa kluba imenovan je Talić. 

Ova tri odbornika do sada su djelovala u odborničkom klubu DNS-a, ali su ga napustili poslije raskola u toj stranci koji je rezultirao osnivanjem Demosa. 

DNS je poslije odlaska Bosančića, Talića i Vulina ostao sa samo jednim odbornikom u Skupštini grada Banjaluka, a riječ je o Ljubi Ninkoviću. 

"Ovo je još jedna potvrda snage Demosa i ispravnosti odluke da osnujemo novu političku partiju nakon isključenja niza poslanika i funkcionera iz DNS-a. Kompletna struktura DNS-a na nivou grada prelazi u Demos", rekao je Bosančić.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм