Nikola Špirić

Govedarica ne shvata da nije problem u brojanju glasova, nego u povjerenju birača

  • 10.10.2018. 11:33

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je danas Srni da /predsjednik SDS/ Vukota Govedarica ne može da shvati da nije problem u brojanju glasova, nego u povjerenju birača, ali to je složeno i on očito to ne razumije.

"Da je Govedarica slušao poruke vlastitog naroda, a ne nekih ambasada možda je moglo biti i drugačije. Ovako mora da shvati da je izborni proces složen i da brojači mogu izbrojati samo ono što su birači kazali, a kazali su da je izgubio izbore i on i Mladen Ivanić na sreću Republike Srpske", istakao je Špirić. 

Prema njegovim riječima, rezultati glasanja na opštim izobrima održanim 7. oktobra jasno pokazuju ko je pobjednik, a ko gubitnik i to treba svi da prihvate. 

"Onaj ko nije u stanju biti uzvišen u porazu nema političku perspektivu i treba da okači kopačke o klin. Oni koji su pobijedili treba da ponizno služe narodu", kaže Špirić. 

On je poručio da ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da osporava izborni proces. 

Govedarica je juče na konferenciji za novinare u Banjaluci izjavio da je voljom glasača on izabran za predsjednika Srpske i da će tražiti da ponovo budu izbrojani svi glasački listići je "izbore treba da deFinišu glasači, a ne brojači glasova". 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм