Banjaluka

Konferencija o razvoju avionskog saobraćaja u RS

  • 12.09.2018. 07:36

Područna privredna komora Banjaluka organizuje danas u Banjaluci konferenciju pod nazivom "Aerodrom Banjaluka u funkciji razvoja regije".

Konferencija je namijenjena svim zainteresovanim stranama u procesu razvoja avionskog saobraćaja u Republici Srpskoj, a s ciljem razmjene mišljenja o prilikama za razvoj koje nudi unapređenje Aerodroma Banjaluka i prepoznavanje uloga svih aktera u ovom procesu, saopšteno je iz Područne privredne komore Banjaluka. 

Iz Privredne komore Banjaluka ističu da će konferenciji prisustvovati zvaničnici, predsjednik Vlade i resorni ministri, te predstavnici Aerodroma Banjaluka i partnerskih aerodroma iz okruženja. 

Doprinos raspravi daće i načelnici lokalnih uprava, predstavnici turističkih organizacija i turističkih agencija, te privrednici iz oblasti turizma i saobraćaja kao i kompanije koje imaju veliki obim spoljnotrgovinske razmjene, navodi se u saopštenju. 

Konferecija, koju Područna privredna komora Banjaluka organizuje u saradnji sa Aerodromom Banjaluka i Kabinetom premijera Republike Srpske, biće održana u velikoj sali Komore sa početkom u 11.00 časova.