Radovan Višković

Ova Vlada neće biti zaštićena od smjena VIDEO

  • 27.11.2018. 15:29

Radovan Višković, mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske nakon konsultacija sa političkim partijama, socijalnim partnerima i udruženjima od republičkog značaja rekao je da će buduća Vlada biti spremna da prihvati sve sugestije bez obzira od koga one dolazile ako se radi o nečemu realnom i na dobrobit građana.

"Imali smo razgovore i sa pozicijom i sa opozicijom i samo dogovorom možemo da temeljimo rad u budućem periodu", poručio je Višković.

Višković kaže da će insistirati na rezultatima i da će socijalno osetljive kategorije ostati u fokusu i nove Vlade Republike Srpske, te dodaje da su do njega došle spekulacije da se ukida Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica, te kaže da se to ministarstvo ne ukida već da prelazi u kategoriju sekretarijata.

Viković je Vlada koja neće biti zaštićena od smjena te da će insistirati na stručnosti i odgovornosti, naglasio je Višković.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм