Marko Vidaković

Krajnje licemjerno i nepatriotski od SzP da se oglašava na dan velikog srpskog egzodusa

  • 04.08.2018. 15:41

Potpredsjednik SNSD Marko Vidaković izjavio je Srni da je krajnje licemjerno i nepatriotski da se danas na dan velikog srpskog egzodusa i stradanja uopšte oglašava Savez za promjene tvrdeći da vlast u Srpskoj preuveličava problem migranata. 

"Republika Srpska, na čelu sa Vladom i MUP je jedina odgovorno preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kada je riječ o migrantskoj krizi, te se postavlja pitanje šta je uradio nivo BiH psim što su zatvarali oči pred ovim velikim problemom za koji očigledno nemaju rješenja", istakao je Vidaković.

On je ocijenio da jedino što je ispravno da sada urade nadležni na nivou BiH jeste da podnesu ostavke a među njima prvi ministar bezbjednosti Dragan Mektić koji je sve vrijeme negirao postojanje migrantske krize.

"Sada kada nemaju rješenja Savjet miistara, a posebno srpski ministri lopticu prebacuju na entitetski nivo, prikrivajući tako svoj nerad i nesposobnost da se suoče sa realnošću i problemom koji poprima sve ozbiljnije razmjere", upozorio je Vidaković. 

On je naglasio da Savjet ministara svoje pozicije zloupotreljava kako bi neargumentovano napadali institucije Srpske, dok su u potpunsati zakazale institucije BiH.

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм