Pokret Uspješna Srpska

Maksimović: Prioritet nije vlast, već bolji život građana

  • 26.08.2018. 12:16

Predsjednik Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović izjavio je danas da prioritet ove stranke nije vlast, nego bolji život građana u Republici Srpskoj.

Kao nosilac liste kandidata za Izbornu jedinicu šest u bijeljinskoj regiji, Maksimović je rekao da na ovom prostoru Uspješna Srpska očekuje osvajanje dva poslanička mandata za Narodnu skupštinu, umjesto jednog dosadašnjeg. 

"Jedina smo stranka u Republici Srpskoj koja izlazi u svih devet izbornih jedinica samostalno, bez koalicije, a vodićemo pozitivnu kampanju da pokažemo da za Srpsku postoji put kojim može postati uspješna, ako su na pravim mjestima stručni ljudi", poručio je Maksimović. 

Na konferenciji za novinare u prostorijama stranke Pokret Uspješna Srpska predstavljeno je 14 kandidata sa liste za Izbornu jedinicu šest, a šef Izbornog štaba Slaviša Cacanović predstavio je Maksimovića kao narodnog poslanika, ljekara i uspješnog menadžera, oca troje djece. 

Cacanović je istakao da su na izbornim listama Pokreta Uspješna Srpska ljudi koji mogu i hoće da načine promjenu na bolje, svako u svojoj oblasti, te da je među njima i veliki broj nestranačkih ličnosti i stručnjaka. 

"To je jedan od dokaza naše tvrdnje da za uspješnu Srpsku nije važna partijska knjižica, nego znanje i vrijedan rad", ocijenio je Cacanović. 

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.