Konferencija za novinare uživo na ATV-u u 13:10

Mandatar nastavlja konsultacije o formiranju nove Vlade RS

  • 23.11.2018. 07:45

Mandatar Radovan Višković danas će u Banjaluci nastaviti konsultacije o formiranju nove vlade Republike Srpske sastancima sa predstavnicima opozicionih partija, asocijacijama privrednika i sindikata.

U 10.00 časova zakazan je sastanak sa predstavnicima Srpske demokratske stranke, nakon toga sa predstavnicima Koalicije "Zajedno za BiH", a potom i sa predstavnicima Partije demokratskog progresa, najavljeno iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću. 

Nakon toga planirano je održavanje sastanka sa nezavisnim poslanicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a Radovan Višković će se obratiiti medijima povodom završetka konsultacija sa političkim subjektima. Konferenciju za novinare pratite uživo na programu Alternativne televizije i ATV portalu od 13 časova i 10 minuta  

Nakon obraćanja slijedi sastanak mandatara sastati sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske, a u potoom sa predstavnicima Unije udruženja poslodavaca Srpske. 

Nakon toga slijedi sastanak sa predstavnicima Saveza sindikata RS, zatim sa sa predstavnicima Konfederacije sindikata Republike Srpske, te  sa predstavnicima Zanatsko-preduzetničke komore Republike Srpske. 

Svi sastanci biće održani u Administrativnom centru Vlade Srpske. 

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок