Kabinet predsjednika Srpske

Najobičnija laž da je predsjednik građane nazvao huliganima

  • 13.06.2018. 16:48

Povodom netačnih i tendencioznih naslova koje su objavili pojedini mediji u vezi sa izjavom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o skandaloznom pretresu vozila hitne pomoći od učesnika protesta zbog cijena goriva, Pres služba predsjednika Srpske pozvala je medije da korektno i profesinalno prenesu stav predsjednika Republike da su oni koji tako pretresaju vozilo hitne pomoći huligani.

"Insistiranje da je predsjednik Republike građane nazvao huliganima ne samo da je najobičnija laž, već je u funkciji kreiranja atmosfere koja očito odgovara kreatorima ovih i nekih drugih protesta u Republici Srpskoj", saopšteno je iz kaineta predsjednika Republike. 

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.