Uživo na ATV-u od 10 časova

Narodna skupština o budžetu i ekonomskim reformama

  • 21.12.2018. 07:14

Narodna skupština Republike Srpske danas bi trebalo da razmatra rebalans budžeta za ovu godinu i prijedlog budžeta za narednu.

Na sjednici bi po hitnom postupku trebalo da bude razmatran Prijedlog drugog rebalansa budžeta i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Srpske za ovu godinu, najavljeno je  iz Odsjeka Narodne skupštine za odnose s javnošću. 

Poslanici bi po hitnom postupku trebalo da razmatraju prijedlog programa ekonomskih reformi Republike Srpske za period od 2019. do 2021. godine, te prijedlog budžeta i Prijedlog zakona o izvršenju budžeta Srpske za 2019. godinu. 

Na predloženom dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti, koji bi trebalo da bude razmatran po hitnom postupku. 

U redovnoj proceduri poslanici bi trebalo da razmotre prijedlog odluke o dugoročnom zaduživanju i prijedlog odluke o kratkoročnom zaduživanju Srpske emisijom trezorskih zapisa za 2019. godinu. 

Početak treće posebne sjednice previđen je za 10.00 časova.Direktan prenos sjednice možete da pratite na programu Alaternativne televizije i ATV portalu.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм