Banjaluka

Pogledajte pripreme pred dolazak Lavrova u Banjaluku VIDEO

  • 21.09.2018. 13:12

U Banjaluci su u toku pripreme za dolazak Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Rusije.

Lavrova će, kako je predviđeno protokolom posjete, nakon slijetanja na banjalučki aerodrom, dočekati Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS.

Nakon toga Lavrov će obići lokaciju gdje je postavljen kamen temeljac za izgradnju rusko-srpskog hrama.Predviđeno je da ga tu dočeka predsjednik RS, Milorad Dodik.

Na lokaciji u blizini temelja rusko-srpskoh hrama u toku  su pripreme za dolazak Lavrova. Zatvorene su trgovine i ugostiteljski objekti, na licu mjesta je i policija. 

Na trasi kojom će Lavrov prolaziti raspoređen je veliki broj policajaca.

Komunalna policija obilazi ugostiteljske objekte i preduzeća kojima je izdata zabrana rada zbog dolaska visokog funkcionera.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.