Nastavak redovne sjednice

Pred poslanicima Izvještaj Anketnog odbora

  • 02.07.2018. 07:25

Narodna skupština Republike Srpske nastaviće danas redovnu sjednicu na čijem dnevnom redu je Prijedlog strategije borbe protiv korupcije u Srpskoj od 2018. do 2022. godine.

U nastavku sjednice biće razmatrano preostalih 15 tačaka dnevnog reda, među kojima je i Izvještaj Anketnog odbora s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića. 

Poslanici će razmatrati i Izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske za 2017. godinu, kao i Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske za prošlu godinu. 

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o kulturi, te prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona o opštem upravnom postupku, o izmjenama i dopunama Zakona o matičnim knjigama, o izmjenama i dopunama Zakona o izvršnom postupku, te o izmjenama i dopunama Zakona o sudskim taksama. 

Sjednica parlamenta zakazana je za 12.00 časova.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм