Selak: Izbori treba da budu raspisani do 7. maja

  • 04.05.2020. 12:20

Izbori treba da budu raspisani do 7. maja, a u slučaju da ne bude mogućnosti za održavanje u oktobru, uvijek postoji mogućnost prolongiranja, istakao je predjsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak. On je istakao da niko ne može predvidjeti šta će se dešavati i kakvo će stanje biti u oktobru, ali da takođe postoji dovoljno vremena za naknadno reagovanje u smislu odgađanja. 

"Ako bude potrebe, izbori se mogu prolongirati za mjesec dana, ali realno, nemoguće je u ovom trenutku djelovati na osnovu procjena o tome šta će se dešavati do oktobra. Ono o čemu treba razmisliti u trenutnoj situaciji, jesu rokovi za prijavu, zbog specifične aktuelne situacije i vanrednog stanja koje je na snazi", poručio je Selak.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм