Poslanik Nezavisnog kluba poslanika SP

Selak: U NS iskazano jedinstvo, prijetnjama se ne postiže puno

  • 23.02.2020. 14:15

Poslanik Nezavisnog kluba poslanika SP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Selak ukazao je na jedinstvo predstavnika srpskog naroda koje su iskazali u parlamentu Srpske u vezi sa Ustavnim sudom BiH i ocijenio kako se prijetnjama ne može puno postići.

Selak je rekao Srni kako želi da vjeruje da je međunarodna zajednica opredijeljena za dijalog i za rješavanje ove, te sprečavanje budućih političkih kriza u BiH.

Prema njegovim riječima, Republika Srpska, njene institucije i njeni predstavnici u zajedničkim organima ni jednim potezom nisu izazvali krizu.

Selak je istakao da zaključci Narodne skupštine predstavljaju adekvatan politički odgovor na očigledne provokacije s ciljem podizanja tenzija i dalje blokade BiH.

- Smatram da smo u dosadašnjem periodu bili veoma jasni o pitanju urušavanja nadležnosti Srpske, preglasavanja i prijetnji. Republika Srpska je, prije svega, opredijeljena za napredak, saradnju i dijalog, a posljednje što želimo je da se bavimo politikama iz prošlosti i nosiocima takvih politika koji još nisu odmakli od devedesetih - istakao je Selak.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм