Specijalista anestezije i reanimacije

Subotić Zlojutro: Krajišnikovo stanje i dalje kritično

  • 05.09.2020. 13:18

Doktor Biljana Subotić Zlojutro, specijalista anestezije i reanimacije i subspecijalista intenzivne medicine na UKC Srpske, gostujući u Vikend jutru naše Televizije govorila je o zdravstvenom stanju prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika.

- Krajišnik se već sedam dana liječi u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane i njegovo zdravstveno stanje je kritično. Svaka prognoza je i dalje neizvjesna. On je mehanički ventiliran i radi se o zaista teškoj situaciji - naglasila je Subotić Zlojutro.

Ona je navela da je javnosti u Srpskoj najveći interes što prije vratiti se normalnom životu nakon borbe sa pandemijom virusa korona, te istakla da je u ovom momentu najvažnija prevencija svih građana, jer u ovom momentu i dalje nema lijeka za virus.

Dodala je kao neophodnost držanje fizičke distance, nošenje maski i održavanje lične higijene.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм