Sastanak o funkcionisanju Udruženja u narednom periodu

Udruženje novinara Srpske: Moramo da funkcionišemo u punom kapacitetu

 • 27.01.2019.11:56

Udruženje novinara Republike Srpske održaće radno-konstitutivni sastanak na kojem će razgovarati o funkcionisanju Udruženja u narednom periodu. 

Sastanak će biti održan u prostorijama Nezavisnog univerziteta Banjaluka u subotu 9. februara u 12 časova.

Podsjećamo da je udruženje novinara Republike Srpske prestalo sa svojim aktivnostima 2, januara 2015. godine kada je tadašnji predsjednik Dragan Jerinić podnio ostavku. Zbog sveukupnog stanja u društvu i novinarstvu kao profesiji neophodno je da Udruženje novinara Republike Srpske, koje je i član Svjetske novinarske asocijacije, funkcioniše u punom kapacitetu.

Posebno pozivamo mlade kolege koji su odlučili da rade u medijima da učestvuju na sastanku i daju svoj doprinos nastavku rada Udruženja novinara Republike Srpske i njegovom razviju, poručuju iz Udruženja.

(banjaluka.net)

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.