Umjesto Ognjena Pavlovića

Veljo Tijanić novi predsjednik MSD-a Zvornik

  • 25.12.2018. 21:46

Veljo Tijanić izabran je večeras za predsjednika Mladih SNSD-a Zvornik umjesto Ognjena Pavlovića kome je istekao četvorogodišnji madat na ovoj funkciji.

Konvencija Mladih SNSD-a izabrala je novo rukovodstvo, odnosno Gradski odbor Mladih socijaldemokrata, Predsjedništvo i druge organe. 

Predsjednik Mladih SNSD-a Republike Srpske Denis Šulić rekao je novinarima da je Konvencija Mladih SNSD-a Zvornik uvijek aktivna, o čemu svjedoči činjenica da se u ovoj godini više od 170 mladih Zvorničana učlanilo u SNSD. 

"To pokazuje da su mladi u Zvorniku prepoznali ovu političku opciju koja brine i radi u interesu mladih", rekao je Šulić. 

Šulić je izrazio očekivanje da će novo rukovodstvo mladih SNSD-a u Zvorniku nastaviti da razvija ovu organizaciju, kao što je to činilo dosadašnje rukovodstvo na čelu sa Ognjenom Pavlovićem. 

Tijanić je istakao da će novo rukovodstvo nastaviti stopama prethodnog, da će se baviti poboljšanjem standarda mladih u Zvorniku, te aktivno učestvovati u donošenju politika vezanih za sve mlade ljude. 

On je zahvalio na povjerenju koje mu je ukazala Konvencija mladih, ističući da je velika čast biti prvi među jednakima jer je podmladak SNSD-a u Zvorniku, kao i u Republici Srpskoj, najmasovniji i najorganizovaniji. 

Pavlović je izrazio nadu da će novo rukovodstvo mladih SNSD-a nastaviti da vodi ovu organizaciju primjereno vremenu sa novim idejama i upornošću, a sve s ciljem da mladi budu aktivni dio društva, okosnica razvoja i stabilnosti ove organizcije, a time i Republike Srpske.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок