Nada Tešanović

Vukanovićevi navodi uvreda za sve žene

  • 12.08.2018. 10:28

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović izjavila je Srni da su navodi blogera i novinara Nebojše Vukanovića uvreda za sve žene, te da takve tvrdnje može samo on i da smisli.

"Vukanović je pokušao da blati žene upravo u trenutku kada je Željka Cvijanović kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske", rekla je Tešanovićeva komentarišući navode Vukanovića da nikada ne treba predati vlast u ruke, kako je naveo, neuravnoteženim ženama koje svojim "devijantnim ponašanjem mogu da ugroze funkcionisanje Republike Srpske". 

Ona je istakla da je velika sramota i glupost to što je Vukanović objavio, kao i sve ostale njegove, kako je rekla, glupe izjave. 

Vukanović je na svom blogu objavio tekst u kojem je naveo da nikada ne treba predati vlast u ruke "neuravnoteženim ženama koje svojim devijantnim ponašanjem mogu da ugroze funkcionisanje Republike Srpske". 

On je ocijenio da nedavni intervju koji je dala nekadašnja predsjednica Republike Srpske Biljana Plavšić treba da bude opomena da, kako kaže, više nikada ne budemo slabi i naivni, i ne predamo vlast u ruke "neuravnoteženim ženama koje svojim devijantnim ponašanjem mogu da ugroze funkcionisanje Srpske". 

U tekstu objavljenom na svom blogu Vukanović, koji je savjetnik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladena Bosića, bloger i novinar, Plavšićevu je nazvao "zlom babom".

Тагови: