Milan Jolović Legenda

Žalosno je što se tragičan događaj zloupotrebljava

  • 06.07.2018. 15:42

Ratni komandant Specijalne jedinice Vojske Republike Srpske "Vukovi sa Drine" Milan Jolović Legenda rekao je Srni da je organizatorima sutrašnjeg protestnog skupa u Banjaluci najmanje cilj da bude otkrivena istina o stradanju Davida Dragičevića nego se, nažalost, jedan tragičan događaj upotrebljava u političke svrhe.

Jolović je dodao da organizatori tih protesta tvrde da se okupljanja dešavaju spontano, mada je poznato da se organizuje prevoz ne samo naroda iz svih krajeva Republike Srpske, već nažalost, iz Federacije BiH. 

"Strah me je da pozadina svega ovoga nije dolazak do istine nego udar na MUP, policiju, institucije Republike Srpske, na samu Srpsku i urušavanje ustavnog poretka", istakao je Jolović. 

Urušavanjem institucija i Policije Republike Srpske, upozorava Jolović, može se doći u situaciju da se ocijeni da Policija Srpske nije sposobna da obavlja svoju dužnost i da je treba reorganizovati u neki drugi oblik, a to je "jedinstvena policija BiH", čemu odavno i teže neke političke opcije u BiH i nastoje taj posao odraditi na sve načine. 

"Jedan od njih je i ovaj koji se već duže vrijeme priprema organizovanjem takozvanih `spontanih okupljanja podrške`. Ovo je definitivno tragedija koja se zloupotrebljava", istakao je Jolović. 

On je ocijenio da je cilj najavljenih protestnih okupljanja da pojedinci ostvare svoje političke ciljeve. 

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)