Prijem u SAD

Aleksandar Karađorđević na večeri kod Trampa 

  • 18.02.2019. 22:42

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina tradicionalno su bili gosti na prijemu i večeri u Mar-a-Lago na Floridi, koje organizuje predsjednik SAD Donald Tramp sa suprugom Melanijom.

Tom prilikom princ Aleksandar i princeza Katarina razgovarali su i sa američkim državnim sekretarom za trgovinu Vilburom Rosom i njegovom suprugom Hilari Giri, saopšteno je iz kancelarije princa. 

Kraljevski par bio je nedavno i na Molitvenom doručku u Vašingtonu, a princ Aleksandar izjavio je da su upravo ovakva okupljanja najbolja prilika za stvaranje novih kontakata i da je njemu zadovoljstvo da razgovara sa mnogim ljudima, među kojima su kongresmeni, senatori, administracija, učesnici iz inostranstva, kao i brojni drugi učesnici iz SAD, prenosi "Politika". 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм