Velika žalost

Baka djeteta kog je usmrtio kombi gledala užasne scene: Vozilom prešao preko djevojčice

  • Извор: Курир
  • 15.09.2022. 16:01

Baka djevojčice koju je pregazio kombi je gledala užas koji se dogodio!

Na Karaburmi je, oko 12.20 časova došlo do teške saobraćajne nesreće kada je kombi udario i usmrtio trogodišnje dijete. Kako se nezvanično saznaje, odmah nakon nesreće dijete je hitno prevezeno u Dom zdravlja na Karburmi, gdje je podleglo povredama. Kako saznaje Kurir baka djeteta je vrištala da bi je vozač kombija čuo, ali on se nije zaustavljao! Sve se dogodilo kad je vozio u rikverc.

U Kornetskoj ulici danas se oko 12.35 časova desila teška saobraćajna nesreća, kada je kombi pregazio dijete staro tri godine. Djevojčica I. H. preminula je u obližnjem Domu zdravlja, uprkos naporima ljekara da je spase. Baka djeteta je ispričala šta se dogodilo.

"Bili smo napolju i u jednom trenutku je došao kombi, koji stalno tu dolazi radi dostave. Išao je u rikverc i mi smo primjetili da je dijete istrčalo na ulicu. Vikali smo da stane, da ne ide u rikverc jer je dolje dijete, ali nije čuo ili nije htio da čuje", kaže baka pokojnog djeteta. Ona dodaje da je kombi došao kako bi izvršio istovar u zgradi preko puta kuće u kojoj dijete živi.

"Ispred kuće ju je udario i prešao je točkovima preko djeteta. Mislio je da je dijete cigla, pa je nekoliko puta prelazio točkovima preko djevojčice. Igrala se na putu i eto kako je završila." Žitelji ove ulice kažu da ne pamte ovakvu tragediju. "Dijete je bilo pored puta sa još dvoje male djece. Dvoje djece je pobjeglo, a ona se spustila i igrala sa kamenčićima. Beba je kukala, vrištala, zapomagala. Užas",  kažu oni za Kurir i dodaju da je vozač koji je izašao iz kombija bio van sebe.

"Ne znam da li je bio pijan, drogiran ili se uplašio. Nije bježao. Otac je bukvalno gledao kako mu dijete umire, a tek je sjeo da jede", kaže ona. Dijete je poslije udesa prevezeno u Dom zdravlja "Pana Đukića" na Karaburmi u polusvjesnom stanju. Na licu mjesta zatečen je Igor D. (28) koji je u ulici Kornatska broj 105 vozio kombi "fijat dukato" i udario dijete.

Policija je uhapsila vozača kombija. Mještani kažu da je neko od komšija odmah uzeo dijete u naručje i da je odnijeto u Dom zdravlja na Karaburmi u polusvjesnom stanju. "Dijete je bilo krvavo. Užas, toliko je bilo tužno gledati te potresne scene", kažu komšije.

(Izvor/Foto: Kurir)

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.