Nakon demonstracija

Beograd nakon haosa: Izgorjela vozila, policija na ulicama

  • 08.07.2020. 08:59

Demonstracije ispred Doma Narodne skupštine bjesnile su noćas skoro šest sati, u okršaju demonstranata i policije povrijeđeno je nekoliko desetina ljudi sa obje strane kojima je pomoć uglavnom ukazivana na VMA, a o stepenu obračuna svjedoče i slike koje su Beograđani mogli da vide u jutarnjim satima.

Četiri spaljena automobila, od kojih jedna policijska “marica”, nalaze se na samom početku Tašmajdanskog parka, između zgrade Pošte i Crkve Svetog Marka.

Mnogi sugrađani u čudu su prolazili ovog jutra pored njih, očigledno nesvjesni šta se sve tu dešavalo samo pet-šest sati ranije.

Na Trgu Nikole Pašića sve trenutno djeluje manje-više normalno, ali se ispred zgrade Doma Narodne skupštine i dalje nalazi desetak policijskih vozila, kao i veoma jake policijske snage za razbijanje demonstracija.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)