Предсједница Владе Србије

Брнабић: Нова функција ће за мене бити велики изазов

  • Извор: Танјуг
  • 06.03.2024. 21:00

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић коју је вечерас Предсједништво странке предложило за предсједницу Скупштине Србије рекла је да ће нова функција за њу бити велики изазов и да мора много да учи.

- Ово је сада потпуно један другачији посао и ја почињем да учим од вечерас - рекла је она новинарима у Букурешту.

Она је рекла и да очекује да ће сједница парламента бити одржана врло брзо зато што Србија нема времена за губљење и пред њом су велики планови.

- Морамо да наставимо да радимо, што се брже формира све у парламенту, наравно и предсједник скупштине, одбори и све остало, и влада и да се настави са радом - рекла је Брнабић и захвалила Српској напредној странци на свему.

Она је додала да је увек добро учити.

- Важно је знати да треба да се усавршавате, да треба да се мијењате и то је сада за мене један велики изазов - навела је Брнабић.

Она је навела и да је њој највећа част била да буде премијерка Србије и да ради раме уз раме са предсједником Србије Александром Вучићем

- Много ствари смо урадили заједно. Урадили смо све као тим. Мислим да је то допринијело тој стабилности Србије и јасном, јасном правцу за будућност - рекла је Брнабић након одлуке СНС да буде кандидат за предсједника Народне скупштине.

Како је навела, њен савјет будућем премијеру јесте да је фокус на изложби Еxпо 2027, као и марљив рад сваког дана.

- Показала сам да желим да радим и неку визију и упорност и онда ми је и странка и предсједник Александар Вучић су ми дали невјероватну шансу и велику част да будем предсједник владе. Учила сам то седам година практично и сада ми странка даје, указује ми то поверење да будем председник Скупштине - рекла је Брнабић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.