Reagovala policija

Brutalno vršnjačko nasilje: Tukli dječaka bokserom u glavu, slomili mu ruku

  • Извор: Курир
  • 07.12.2021. 16:42

Nakon pisanja Kurira o nasilju dvojice maloljetnika koji su brutalno pretukli sedamnaestogodišnjeg dječaka, oglasila se i policija koja je poručila da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podnijeli Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Prema svjedočenjima majke oni su njenog sina u jednom vojvođanskom mjestu iz čista mira napali na ulici, udarali ga bokserom po glavi, šutirali u stomak, pa gurnuli u jarak, a iz MUP navode sljedeće:

- Sumnja se da su, prije nedjelju dana, njih dvojica presrela sedamnaestogodišnjeg dječaka na ulici, da su ga tukli i nanijeli mu tešku tjelesnu povredu. O ovom događaju policija je obavijestila i nadležni Centar za socijalni rad. Napominjemo da je policija, protiv jednog od dvojice osumnjičenih, podnijela krivičnu prijavu i u oktobru ove godine, zbog sumnje da je, sa još dvojicom mještana, učinio krivična djela laka tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje - piše u odgovoru policije Kuriru:

- Takođe, podsjećamo da je policija, u najkraćem mogućem roku, identifikovala ovog petnaestogodišnjaka kao jednog od dvojice maloljetnika koji su, krajem jula, učinili krivično djelo ubijanje i zlostavljanje životinja. Protiv obojice je nadležnom tužilaštvu podnijeta krivična prijava za pomenuto krivično djelo. Protiv njega je, tokom ove godine, policija podnijela i više prekršajnih prijava, zbog narušavanja javnog reda i mira - piše u odgovoru novosadske policije.

Podsjetimo, majka je Kuriru dostavila snimak na kojem se, kako kaže, ta dvojica maloljetnika iživljavaju nad jednim drugim dječakom. Vidi se da jedan od njih bokserskim rukavicama hvata za glavu nekog dječaka i svom snagom ga udara kolenom. Dječak pada i pokušava da od siline udarca dođe sebi. Kaže da je čula da su oni tada tog dječaka terali i da pije mokraću.

(Kurir)

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок