Расвјетљавање нелогичности

Цијела породица нестале Данке у полицији

  • Извор: Информер
  • 01.04.2024. 12:27

Сви чланови породице мајке и оца нестале Данке Илић (2) данас и наредних дана ће давати изјаве у полицији. Ујак Данке Илић дошао је данас око 11 сати у полицијску станицу у Бору гдје даје изјаву поводом нестанка сестричине Данке Илић (2).

Осим њега, како сазнаје портал Информер, и други чланови породице поново ће бити у полицији како би се разјасниле све нелогичности око нестанка двогодишње дјевојчице. За дјевојчицом Данком трага се већ седам дана, њени родитељи сваки дан од дана њеног нестанка у полицији дају изјаве, како би се расвијетлиле све околности њеног нестанка.

Ујак Данке Илић (2) даје исказ у полицији

Ујак Данке Илић (2) даје исказ у полицији

Специјалистички тимови МУП-а претражили су претходних дана околину куће код које је дјевојчица нестала, тунел, подземне канале и шахте, шуме и нису пронашли никакве трагове који би указали на то да се дјевојчица ту налазила. Хеликоптери МУП-а надлијетали су ширу област мјеста нестанка дјевојчице. МУП наставља оперативни рад.

Истрагу у случају нестанка двогодишње дјевојчице код Бора покренула је и бечка полиција, након што је држављанин Србије који живи у Бечу пријавио да је у суботу вече на аутобуској станици у центру аустријске престонице видио дјевојчицу у пратњи двије жене која, наводно, личи на Данку.

Упозорење због јаког вјетра: У ваздуху висока концентрација пијеска

Упозорење због јаког вјетра: У ваздуху висока концентрација пијеска

Амбасада Србије у Бечу апеловала је на грађане да, уколико на територији Аустрије препознају несталу дјевојчицу Данку Илић, одмах обавијесте српску или аустријску полицију. Интерпол је расписао жуту потјерницу због нестанка двогодишње дјевојчице из Србије. Жута потјерница се расписује у случају потраге за несталим лицима или зарад идентификовања особе која не може да се самоидентификује.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак, око 13.45 часова, у Бањском пољу код Бора. Дјевојчица је у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне, маслинастозелену јакну и косу везану у реп. Девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм