Porodica moli za pomoć

Čula se sa kćerkom dva sata prije nego što joj se izgubio svaki trag - Nestala Jovana Marjanović

  • Извор: Курир
  • 25.12.2021. 16:27

Kćerka Jovane Marjanović iz Niša koja je nestala na Zlatiboru prije dva dana, kaže da se sa majkom čula dva sata prije nestanka, te da njena mama nije imala razlog da ode, niti je djelovala uznemireno.

Podsjetimo, porodica traga za Jovanom Marjanović koja je 22. decembra oko 20 časova izašla iz stana na Zlatiboru u kome je bila sa svojim partnerom. Marjanovićkin telefon nađen je kasnije, ali od nje nema ni traga ni glasa.

- Za mamom tragamo sestra, rođak i ja, pa bismo željeli da apelujemo na sve ljude koji su na Zlatiboru da nas kontaktiraju i priključe se potrazi - kaže za Kurir Brankica Malinović, Jovanina kćerka.

Kako objašnjava, njena majka je sa partnerom živjela na relaciji Niš- Zlatibor, jer je njena građevinska firma bila podizvođač na jednom gradilištu.

- Mamu je oko 20 časova posljednju video partner, izašla je i rekla da ide da se prošeta. Mi smo u kontaktu i sa njim. Nas dvije smo pričale 22. decembra oko 18 časova i djelovala mi je sasvim dobro. Nije karakteristično za nju da ode i da se ne javlja. Mamin telefon pronađen je kod jedne benzinske pumpe na izlasku sa Zlatibora u smeru ka Crnoj Gori - priča zabrinuta kćerka.

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.