Граница

Да, и то је могуће: БМВ-а шверцовао у камиону

  • Извор: АТВ
  • 04.03.2024. 17:31

У мору робе коју кријумчари свакодневно покушавају да прокријумчаре преко границе, посебно мјесто заузимају аутомобили, па су тако царински службеници у свакодневном раду свједоци необичних покушаја кријумчарења свих врста аутомобила: од олдтајмера до најлуксузнијих верзија четвороточкаша.

Иако навикнути на покушаје скривања или непријављивања разне робе, царински службеници на испостави Горњи Милановац су били затечени несвакидашњим призором када су у 29. фебруара 2024. године испод цераде једног камиона угледали сакривен цијели аутомобил.

Медведев јавности показао нову карту Русије

Медведев јавности показао нову карту Русије

Необичан случај је откривен када је, захваљујући анализи ризика, царински службеник изашао да обави преглед пристиглог камиона који је према документацији из Словеније ка Србији превозио товар сировина за производњу боја и лакова.

Након што је са возила уклоњена церада, у товару је поред пријављене робе уочен и БМВ без регистарских ознака за чији утовар је било потребно ангажовати виљушкар, а потом га и добро обезбједити да се не би помјерао током вожње.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: