Ministar spoljnih poslova Srbije

Dačić: Predložiću Vučiću uvođenje Dana srpske zastave

  • 28.11.2018. 14:34

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će predložiti da se uvede Dan srpske zastave koji bi slavili Srbi u Hrvatskoj, Makedoniji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, kao što Albanci na Kosmetu, Bujanovcu i Preševu slave albanski državni praznik - Dan zastave.

Dačić je istakao da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao, niti osudio to što se i na samoproglašenom Kosovu obilježava državni praznik Albanije - Dan albanske zastave, prenose beogradski mediji. 

On je dodao da će ovaj prijedlog prenijeti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

"Videćemo da li će neko reći da je to sasvim legitimno", rekao je Dačić nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Libana Zibranom Basilom. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?