Saslušan pred tužilaštvom

Detalji prebijanja djeteta na teniskom terenu: Očevici otkrili zašto je Kinez tukao kćerku

  • Извор: Блиц
  • 31.10.2022. 21:14

"Bilo je rano ujutru i sva sreća pa nije bilo druge djece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i uslijedilo prebijanje", kažu zaposleni u beogradskom sportskom centru u kojem je W.L. (50) brutalno tukao dijete.

Osumnjičeni W.L. je saslušan danas pred tužilaštvom gdje je iznio sramnu odbranu nakon čega mu je predložen pritvor. Jezivo nasilje otkriveno je nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak prebijanja tinejdžerke, a kako pričaju zaposleni u sportskom centru nasilje se dogodilo prije nedjelju dana, odnosno 17. oktobra oko 9.15. sati ujutru.

Oni su ispričali šta je prethodilo zlostavljanju maloljetnice.

- Bilo je rano ujutru, i sva sreća pa nije bilo druge djece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i uslijedilo prebijanje. Zaposlen zadužen za održavanje terena usnimio je ovo i vikao na Kineza da prestane. Međutim, nakon toga je nasilnik najnormalnije izašao, a ubrzo potom i njegova kćerka - govori zaposleni za "Blic".

Kako dalje objašnjava, incident je prijavljen policiji i W.L. je uhapšen, i sada mu je zabranjen ulazak na ove teniske terene.

- On je uhapšen, a prema našim saznanjima, za par dana bi trebalo i da bude deportovan za Kinu. Međutim, to će svakako najveću štetu pričiniti njegovoj kćerki, koja neće moći da ovdje bude bez njega i moguće da će izgubiti finansijsku pomoć koju je do sad primala - govori zaposleni.

"Već je pravio incidente"

Ovo, kako dalje priča zaposleni, nije jedini incident pomenutog W. L.

- Njegova kćerka je ovdje od skoro počela da trenira. On je uvijek kad bi dolazio bio ozbiljan, nikada ništa nije želio da popije u kafiću pored, već je samo posmatrao igru svoje kćerke. Saznali smo da je prije ovoga ona trenirala i na drugim terenima, međutim, i odatle je otac izbačen i udaljen jer je pravio incidente, odnosno, tada sa "pokačio" sa trenerom - govori zaposleni.

Podsjetimo, javnost je prije nekoliko dana šokirao video snimak koji je objavio osnivač fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, a na kom se vidi brutalno nasilje oca nad kćerkom na teniskom terenu u Beogradu.

Kako se vidi na pomenutom snimku, otac prvo udara nogom svoju kćerku, a potom je šamara, da bi ubrzo potom počeo da je šutira dok maloljetnica nepomično leži na šljaci.

- Dobio sam informaciju da je u pitanju porodica koja dolazi iz Kine. Podnijećemo krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma - napisao je tada Jurić na svoj Tviter nalogu.