Negotin

Devizni penzioner ubio cimera zbog dugova

  • Извор: Курир
  • 03.03.2022. 11:35

Devizni penzioner M.P. (72) uhapšen je juče u Negotinu jer zbog sumnje da je sjekirom ubio G.M. (52) sa kojim je navodno živio u istom stanu.

Motiv zločina navodno su dugovi.

- Sumnja se da je M.P. pozajmljivao novac svom cimeru, ali da ga on nije redovno vraćao. Sukobili su se oko toga, pa je, kako se sumnja, M.P. dograbio sjekiru i G.M. udario u glavu. On je sačekao da nesrećni čovjek umre, izašao iz stana i sam obavijestio policiju šta se dogodilo - priča izvor i navodi da je naložena obdukcija.

Komšije osumnjičenog kažu za Kurir da je u pitanju nesporazum oko novca i da su čuli da je ubijeni često pozajmljivao pare.

- Često je pozajmljivao novac, ne samo od njega nego i od drugih ljudi odavde. Čuo sam da mu nije dugo vratio novac i da je ovaj tražio nazad svoje pare. Osumnjičeni je dosta prijek čovjek, pa nas i ne čudi što je ovako nešto uradio - rekao je komšija.

Komšinica za Kurir kaže da je vidjela policiju, ali da na prvu nije ni posumnjala da se dogodila tako strašna stvar.

- Bio je dosta čudan čovjek, nije se družio ni sa kim. Od kada se vratio iz Njemačke često je ljudima pozajmljivao novac. Ubijeni je navodno imao problema sa kockom, uvijek je bio u dugovima i pozajmljivao je novac - ispričala je komšinica.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)