Rašit Ćalaj

Direktor kosovske policije tvrdi da Srbe napadaju Srbi

  • 06.04.2019. 17:22

Direktor kosovske policije Rašit Ćalaj tvrdi da su većinu napada na Srbe na Kosmetu počinili Srbi.

Ćalaj je na sastanku skupštinskog odbora samoproglašenog Kosova rekao da nisu sva krivična djela protiv Srba etnički motivisana. 

"Ako se neka djeca pobiju u toku igre, teško je da se to može okarakterisati kao etnički napad", rekao je Ćalaj, prenosi "Koha". 

On tvrdi da je većina napada na Srbe rasvijetljena, te demantovao da je bilo 10 napada na srpske vjerske i kulturne objekte. 

"Ukupno se 87 vjerskih objekata našlo na meti napada, od čega su 56 muslimanski, 21 pravoslavni, šest katolički i četiri spadaju u druge kategorije", rekao je Ćalaj, odgovarajući na pitanje predstavnika Srpske liste o tome šta policija radi da rasvijetli napade na srpske vjerske objekte.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?